Organisatie

Home Algemeen Organisatie

Kobout is sinds 1979 een totaalleverancier van bevestigingsmaterialen. Als één van de sterkste spelers op de Nederlandse markt zetten wij in op hoog gekwalificeerd, service gericht personeel, op een excellent voorraadbeheer, uitstekende logistiek en onbesproken kwaliteit. Kobout heeft een omvangrijk klantenbestand in de handel, industrie en bouw. Kobout levert een breed pakket stalen en rvs bevestigings-materialen. Met ruim 25.000 soorten producten, 13.300 m2 magazijn en ruim 90 medewerkers hebben we 1 motto: wij staan voor u klaar.

Bekijk hier het Sociaal jaarverslag 2017Sociaal jaarverslag 2017 van Kobout B.V.

Kobout: it’s more than fasteners.

Ontzorgen is ons doel; kwaliteit, service en een goede prijs zijn onze middelen. Logistieke perfectie is daarbij een sleutelwoord geworden want als je 25.000 producten uit voorraad kunt leveren, dan is een efficiënt ingericht logistiek centrum en automatische afhandeling van bestellingen een ‘must’. In ons logistiek centrum bieden traditionele stellingen en doorrolstellingen plaats aan meer dan 6.000 pallets en zorgen zo’n 40 supermoderne goederenliften (Hänel) voor ruim 50% geautomatiseerde afhandeling van in- en uitgaande zendingen.

Naast onze zeer actieve rol op de Nederlandse markt wordt zo’n 30% van de omzet gerealiseerd door exportlanden in Europa en betekent dat per week ca. 200 ton aan goederen wordt ontvangen, verwerkt en verzonden.

Meer dan 70 uitstekend opgeleide medewerkers staan klaar om snel en flexibel in te spelen op specifieke wensen van de klant. Zo beschikken we over eigen vrachtwagens voor regionaal transport en wordt onze afhaalbalie druk bezocht. Naast onze eigen inpakafdeling werken we nauw samen met leveranciers zodat ook speciale verpakkingen, assortimentsdozen en setjes snel kunnen worden geleverd.

MVO

Onder het motto ‘Zorg goed voor de ander’ geven wij invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: onze samenwerking met een regionaal arbeidstrainingscentrum zorgt ervoor dat we mensen die geen deel uit kunnen maken van het reguliere arbeidsproces toch een waardevol bestaan bieden in onze Metaalafdeling.